Navigace

RENAULT MASTER EXTRA Furgon pro 7 osob

Máme nový přírůstek! Renault Master Extra furgon, který pojme až 7 osob.

RENAULT MASTER EXTRA

Furgon dvoukabina s předním pohonem pro 7 osob

V půjčovně užitkových vozidel MAXIAUTO se objevil nový přírůstek! Renault Master Extra přináší vítanou novinku ve formě furgonu dvoukabiny s předním pohonem, který pojme až sedm osob. Toto dlouho očekávané vozidlo splňuje požadavky klientů a má velký ohlas. Buďte první, kteří si ho vyzkouší!

Nový Renault Master Extra je poháněn výkonným motorem 2,3 Blue dCi s výkonem 150 koní a splňuje nejnovější emisní normu Euro 6e. S maximálním kroutícím momentem 385 Nm při 1.500 ot/min je připraven zvládnout i náročné úkoly. K dispozici je také manuální šestistupňová převodovka, která umožňuje plynulou jízdu a efektivní využití výkonu.

Co se týče bezpečnosti, Renault Master Extra nabízí širokou škálu funkcí. LED denní svícení s charakteristickým světelným podpisem ve tvaru písmene C zvyšuje viditelnost vozidla. Systémy ABS, ESC a asistent rozjezdu do kopce zajišťují stabilitu a kontrolu i v náročných podmínkách. Kromě toho je zde také Side Wind Assistant, který pomáhá udržet stabilitu vozidla při silných bočních větrech. A samozřejmě nechybí ani airbag pro řidiče a další prvky aktivní a pasivní bezpečnosti, jako jsou ventilované kotoučové brzdy, dešťový a světelný senzor či imobilizér, které zajišťují bezpečnou a spolehlivou jízdu.

Akceptujeme platební karty

Obrázek akceptovaných karet

Kontaktní údaje

MAXIAUTO s.r.o., Bavorská 856, Praha 5, 155 00 GOOGLE MAPS