Navigace

Mercedes V

Neotřelý design a luxusní vzhled, to je to první, co vás napadne, když uvidíte Mercedes-Benz třídy V. Přitažlivý exteriér spojuje prvky elegantních, nápadných linií a volných ploch...

Dokonale ladný

Přitažlivý exteriér spojuje prvky elegantních, přitom nápadných linií a volných ploch, což mu zajišťuje žádanou vyváženost. Vozidlo přes své rozměry nepůsobí hřmotně, naopak nelze mu upřít jistou grácii, především v pohybu.

Bohatý prostor interiéru překvapí každého. Precizní zpracování a použití pouze vysoce kvalitních materiálu mu zajistí nejen nadstandardní pohodlí, ale také zasloužený pocit bezpečí a radosti z jízdy již od nasednutí.

Nekonečný vnitřní prostor

Mercedes-Benz třídy V je vůz, na který se můžete spolehnout v každé situaci a každý den. Velkou kapacitu pro přepravu zajišťuje neskutečně objemný vnitřní prostor s osmi variantně uzpůsobenými sedadly, která jsou překvapivě výborně dimenzovaná, velmi pohodlná, standardně posouvatelná a polohovatelná, a v případě potřeby potěší také jejich možná vyjímatelnost.

Bezpečí a pohodlí

Vnitřní prostor je ideální i pro vysoké jedince, nad hlavou je vždy dostatek místa, rovněž rozvržení sedadel nesnižuje komfort během jízdy, a to i při zcela zaplněném vozidle.

Bezpečnost cestujících je navíc zajištěna neotřelými inovativními asistenčními a bezpečnostními systémy, které usnadňují řízení a dodávají vozu punc jednoho z nejbezpečnějších vozů této třídy vůbec.

Auto, které miluje silnice

Tento vůz si poradí s jakýmkoli povrchem, na hladkých silnicích a dálnicích bude mít chuť se vyloženě předvádět. Ale i horší stav silnic a krátké nerovnosti jsou pro něj výzvou, stabilní podvozek a tlumiče karoserii spolehlivě udrží. Pohon zadní nápravy dodá jistotu každému řidiči.

Do kufru se vleze všechno

Ohromující obsah kufru pojme opravdu velké množství kufrů, tašek, i kočárků, užitečná hmotnost je 950 kg! Skvělý aktivní styl řízení a perfektní zážitek vychutnáte díky vysoké účinnosti vznětového motoru s vysokým točivým momentem. Automatická převodovka se sedmi stupni je skvělou zárukou pro dokonalou jízdu, nízká spotřeba pohonných hmot je již samozřejmostí.

Srdeční záležitost

Mercedes-Benz třídy V je vůz, který si oblíbíte na první pohled, po první jízdě z něj bude láska na celý život. Je to totiž kvalita bez podmínek.

Nechte se zlákat a přesvědčte se sami. Vůz si můžete exkluzivně půjčit v naší půjčovně. Zpestřete si tak svůj den, víkend nebo třeba celý týden a vezměte svou rodinu na perfektní výlet či dovolenou. Užijete si nevšední zážitek.

Akceptujeme platební karty

Obrázek akceptovaných karet

Kontaktní údaje

MAXIAUTO s.r.o., Bavorská 856, Praha 5, 155 00 GOOGLE MAPS