Navigace

Stěhujete se? Půjčte si dodávku!

Napadlo vás, že, v případě vašeho stěhování do jiného bytu či domu, není vůbec nutné objednávat stěhováky?

Napadlo vás, že, v případě vašeho stěhování do jiného bytu či domu, není vůbec nutné objednávat stěhovací službu, takzvané „stěhováky“? Někteří z nich nejsou ani příliš spolehliví (vlastní zkušenost), občas něco zničí a nejednou se stalo, že konečná cena byla podstatně vyšší než ta původně sjednaná – údajně bylo nutné použít příliš mnoho balící folie k bezpečné přepravě (rovněž vlastní zkušenost).

A tak pokud jste schopni nábytek a další stěhované předměty naložit vlastními silami, anebo s pomocí rodiny a přátel, rozhodně je pro vás výhodnější vypůjčit si dodávku, než volat stěhováky. Drobné věci můžete odvézt svým osobním autem, no a na ty velké jsme tu pro vás my. Vybrat si může každý podle svých potřeb – automobily k přepravě osob i nákladu, anebo speciální chladící vozy či valník s plachtou.

Náš vozový park zahrnuje většinou nová vozidla, nejstarší mají maximálně 36 měsíců. Volit můžete z těchto druhů dodávkových vozů:

Samozřejmostí u nás je řádné pojištění dodávky na havárii, odpovědnost za způsobené škody a asistenční služby. V případě pojistné události vše vyřídíme za vás. A pokud by se stalo, že vozidlo nebude pojízdné, přistavíme vám náhradní vůz.

Pokud byste si z jakýchkoli důvodů nemohli vozidlo u nás objednané vyzvednout sami, můžeme vám je přistavit kdekoli v ČR, i o víkendech a svátcích, a to zdarma!

Při výpůjčce dodávky u nás si můžete vybrat z několika různých tarifů:

  • zvýhodněný tarif do 400 a 600 km
  • neomezený tarif – jestliže chcete vůz použít na dlouhou cestu, můžete po individuální dohodě najet neomezený počet km
  • dlouhodobý pronájem – v řádu měsíců, či let; při dlouhodobých výpůjčkách získáte výhodnější podmínky
  • pronájem vozidla s řidičem – nejenže vás přepraví, kam budete potřebovat, ale může vám pomoci i s nakládkou a vykládkou přepravovaného zboží
  • pronájem vozidla i na cestu do zahraničí
  • zapůjčení veškerého vybavení zdarma – dětskou autosedačku, kurty, rudly, GPS navigaci, a další

Akceptujeme platební karty

Obrázek akceptovaných karet

Kontaktní údaje

MAXIAUTO s.r.o., Bavorská 856, Praha 5, 155 00 GOOGLE MAPS