Navigace

Výhodný dlouhodobý pronájem

Dlouhodobý pronájem dodávky je v mnoha případech výhodnější než koupě vozu.

Dlouhodobý pronájem dodávky je v mnoha případech výhodnější než koupě vozu

Právě nyní se blíží největší špička v oblasti autodopravy. Konec roku a Vánoce jsou už tradičně obdobím, kdy bývají přepravní společnosti a autodopravci velmi vytížení. Lidé shánějí dárky jako diví a všechny zásilky je potřeba doručit včas. Čeká vás také takový nápor a váháte, zda jej se svým současným vozovým parkem zvládnete? Není nic jednoduššího než si dodávku pronajmout. A to klidně dlouhodobě.

Mnozí autodopravci a kurýři řeší vánoční období právě vypůjčením auta. Jedná se o nejrozumnější řešení, když víte, že po zbytek roku pro vůz nebudete mít využití. Pronájem dodávky se ovšem vyplatí i na delší dobu než na měsíc před Vánoci.

Žádná velká počáteční investice

Pronájem může být zajímavou volbou pro začínající podnikatele, kteří nemají dostatečný kapitál na nákup celé flotily strojů. Nebudou totiž potřebovat žádnou vysokou částku na počátku. A tohle je zajímavé i pro déle fungující firmy, které si nemohou dovolit investovat tolik peněz naráz, ovšem potřebují nové auto, aby uspokojily poptávku.

Nulová starost o servis

Vozidlo nebude ve vašem vlastnictví, tudíž odpadne povinnost starat se o jeho servis. Podobně není vaší starostí ani kupovat dálniční známku či platit pojištění. Majitel (pronajímatel) vše vyřeší za vás. Dokonce vám poskytne náhradní vůz v případě nehody nebo defektu. Nehrozí tedy, že byste nemohli splnit svůj závazek vůči zákazníkům.

Nakonec může být vůz váš

Mnoho půjčoven dodávek, které nabízí dlouhodobý pronájem, dává svým zákazníkům možnost nakonec auto za sníženou cenu odkoupit. Pokud tedy objevíte vyhovující vůz, není důvod si ho nenechat na stálo.

Když ještě dodáme, že lze dostat vůz s maximálním stářím 36 měsíců, neomezeným kilometrovným a s přistavením po Praze a Plzni zdarma, není proč váhat, že?

Kontaktujte nás a nechte si zpracovat nabídku dlouhodobého pronájmu šitou na míru.

Nechte si vypracovat nabídku na dlouhodobý pronájem





    Akceptujeme platební karty

    Obrázek akceptovaných karet

    Kontaktní údaje

    MAXIAUTO s.r.o., Bavorská 856, Praha 5, 155 00 GOOGLE MAPS